Events en acties

 

 In het seizoen van 2023 vinden er verschillende events en acties plaats, alle informatie is op deze pagina te vinden. 

Meld je op tijd aan want vol is vol!

 

GLOW IN THE DARK WAKEBOARDEN - 30 SEPTEMBER

RESERVEREN

 

 

 

Events 2023:

1. Sla 'm eraf!

Altijd al willen kijken wie er het langst kan blijven slaan tijdens een rondje dubbelen? Dan is dit event helemaal geschikt voor jou en je beste (wakeboard) vriend. Op 28 mei organiseren wij het event sla 'm eraf van 18:00 tot 20:00. Dit houdt in dat er wordt gedubbeld met opblaasbare bokshandschoenen en er wordt gekeken wie er het langst kan blijven staan. Aansluitend vindt er een BBQ plaats deze start om 20:00. De prijs voor de BBQ zit bij het event inbegrepen en het is ook mogelijk om je alleen voor de BBQ aan te melden. Aanmelden is mogelijk door onder aan de pagina op het gewenste event te klikken. 

2. VIEW cup juli!

Op 12 juli tussen 16:00 en 21:00 vindt de eerste viewcup plaats. Er zullen vier verschillende categorieën zijn: kids, heren, dames en senioren. Iedereen is welkom en mag deelnemen aan de viewcup. Er wordt gestreden voor een top drie klassering waarbij er wisselbekers worden uitgereikt. Per categorie staat er ook een leuke prijs klaar voor de winnaar. Ook is er een prijs te winnen voor de beste trick die tijdens de viewcup wordt uitgevoerd. Na afloop vindt de prijsuitreiking plaats en wordt er afgesloten met een BBQ. Aanmelden is mogelijk door onder aan de pagina op het gewenste event te klikken. 

3. Ski 'm erin!

Altijd al is willen wakeboarden op een zo gek mogelijke manier? De bedoeling van het event is dat er wordt gewakeboard op allesbehalve een wakeboard. Denk bijvoorbeeld aan een zelf gemaakt wakeboard of een oude plak uit de schuur. Om het event extra speciaal te maken is het ook verplicht om gek verkleed te gaan, een aparte wetsuit of een gekke toevoeging. Het is dus een vereisde om je creativiteit toe te passen. Aansluitend vindt er een BBQ plaats, deze start om 20:00. De prijs voor de BBQ zit bij het event inbegrepen en het is ook mogelijk om je alleen voor de BBQ aan te melden. Aanmelden is mogelijk door onder aan de pagina op het gewenste event te klikken. 

4. VIEW cup september!

Op 3 September vindt de viewcup plaats vanaf 18:00 tot ongeveer 20:00. Er zullen vier verschillende categorieën zijn: kids, heren, dames en senioren. Iedereen is welkom en mag deelnemen aan de viewcup. Er wordt gestreden voor een top drie klassering waarbij er wisselbekers worden uitgereikt. Per categorie staat er ook een leuke prijs klaar voor de winnaar. Na afloop vindt de prijsuitreiking plaats en wordt er afgesloten met een BBQ. Aanmelden is mogelijk door onder aan de pagina op het gewenste event te klikken. 

5. Nachtboarden!

Na het grote succes van vorige keer staat ook dit jaar het nachtboarden weer op de agenda. Dit zal plaatsvinden op 24 September vanaf 21:00 tot 23:00. De bedoeling is dat iedere wakeboarder zichzelf voorziet van verlichting en de baan is uiteraard ook op bepaalde plekken verlicht. Voorafgaand vindt er ook een BBQ plaats deze start om 19:00. De prijs voor de BBQ zit bij het event inbegrepen en het is ook mogelijk om je alleen voor de BBQ aan te melden. Aanmelden is mogelijk door onder aan de pagina op het gewenste event te klikken. 

6. Après ski!

Op 29 oktober organiseren wij een feestelijke afsluiting genaamd Après ski, iedereen is welkom en er staan natuurlijk heerlijke drankjes en snacks klaar om met ze alle het seizoen af te sluiten. Het begint vanaf 17:00, afhankelijk van het weer is de baan geopend en wordt er gekeken of het buiten of binnen gaat plaatsvinden. Aanmelden is mogelijk door onder aan de pagina op het gewenste event te klikken.

 

 

 

 

 

 Acties 2023:

1. Ladies night!

Speciaal voor de dames organiseren wij vanaf juni t/m augustus elke vrijdag avond tussen 18:00 tot 21:00 ladies night. Altijd al willen leren wakeboarden of je skills willen verbeteren dan is dit het geschikte moment. Reserveren kan via de reguliere manier, door gebruik te maken van de kortingscode zal de helft van de prijs in rekening worden gebracht. De kortingscode is: Ladies50. Het restaurant is vanzelfsprekend ook geopend dus na het wakeboarden is de mogelijkheid aanwezig om lekker te genieten van een goed glas wijn of een heerlijke cocktail. 

2. Kidsclub! 

Leer samen met je leeftijdsgenoten wakeboarden tijdens onze kidsclub! De zondagochtend staat vanaf juni t/m augustus in het teken voor de jongere generatie wakeboarders. Tussen 10:30 en 12:00 wordt er lesgegeven op onze 2.0. De 2.0 is uitermate geschikt voor het leren wakeboarden omdat de snelheid handmatig wordt bestuurd en er gebruik gemaakt wordt van een communicatiesysteem tijdens het lesgeven. Om ervoor te zorgen dat de progressie van de kids zo snel mogelijk verloopt staat ook elke zondag tussen 12:00 en 13:00 onze grote baan zachter. Interesse?! Stuur dan alvast een mailtje naar: info@cableparkviewalmere.nl. De kosten bedragen 25 euro per kind voor de les op de 2.0 en 25 euro voor het uurtje dat de baan zachter staat, beide is inclusief materiaal. Wij hanteren een minimum van vier kinderen en een max van acht kinderen, let op vol is vol!