Kinderfeestjes

Wil jij een stoer en spetterend feestje geven met je vriendjes en/of vriendinnetjes? Dat kan bij ons! Jullie gaan om de beurt op de waterski's of wakeboard en zullen gieren van het lachen. Naast dat waterskiën en wakeboarden super leuk is, is het namelijk ook heel erg grappig om iedereen te zien spartelen. Natuurlijk krijgt iedereen goede begeleiding.  Als beloning gaan we nog even lekker gek doen met z'n allen op de bananenboot of tube. Zelfs met regen heb je de grootste lol, want nat word je toch wel! 

Een kinderfeestje duurt 2 uur. Ouders kunnen ondertussen leuke foto's maken vanaf het startdock van de 2.0 baan of het strand.
De prijs bedraagt €30 euro per kind. Minimaal 6, maximaal 12 kids kunnen meedoen. Online reserveren! Na het kinderfeestje is er de mogelijkeheid om nog een uurtje te suppen en/of een frietje met snacks te eten, wie wil dat nou niet?

WIL JIJ JE KINDERFEESTJE BIJ ONS VIEREN?

Kidsclub / Kidsclinics

12 augustus tot en met 16 september!

Voor de kleintjes hebben wij een speciale “kidsclub”. Hierbij leren wij de kids doormiddel van clinics op onze kleine baan waterskien of wakeboarden. Onze kidsclub is voor kids tot en met 12 jaar..
Het is een speelse manier om kids de beginselen van het waterskiën en wakeboarden bij te brengen. In speciaal voor hun gereserveerde tijd krijgen ze samen met leeftijd genootjes extra aandacht op het water. De kidsclub is al jaren een groot succes en het jonge talent blijft maar komen.

Wij raden aan voortijdig te reserveren, want vol is vol. De prijs bedraagt €20,00 per les inclusief gebruik van het nodige materiaal.
Maximaal 20 kids kunnen meedoen per les. Reserveren kan uitsluitend online.

 

De kidsclub wordt gehouden op de woensdagmiddag van 15.00 - 16.30 uur, we gebruiken hiervoor de kleine baan oftewel onze 2.0 hierbij hebben wij letterlijk en figuurlijk de touwtjes in onze handen, er is privebegeleiding en we leren de kids beginselen van het waterskieen of wakeboarden op een speelse manier.

 

Elke woensdag middag is het kids en beginnersmiddag van 15.00 uur tot 17.00 uur, tijdens dit tijdvak zetten wij de baan zachter zodat men rustig kan starten en voor de gevorderde wakeboarder eventueel met een lagere snel de basistricks kan oefenen. Ideaal als je kind de beginselen heeft geleerd en klaar is voor de grote baan, hierbij kan dus gestart / geoefend worden met een lagere snelheid dan normaliter.

 

Wil jij meedoen aan de kidsclub?