• Eten in Almere Buiten
  • Eten in Almere Buiten
  • Eten in Almere Buiten
  • Eten in Almere Buiten
  • Eten in Almere Buiten

WAKEBOARDEN is een uitdagende sport

Bij wakeboarden sta je zijdelings op één board, net als bij snowboarden. Het is een uitdagende sport. Je draagt een zwemvest zodat je altijd op het water blijft drijven, en een wetsuit vanwege de gemiddelde watertemperatuur in Nederland. Het gebruik van een helm is verplicht. Hoe beter je wordt, hoe spannender de trucs worden die we je leren. Onze instructeurs begeleiden je gedurende de hele sessie, van starten tot obstacles tot airtricks.

Beginners raden wij aan eerst een clinic te boeken.

LESSEN / CLINIC

Een clinic is dé manier om het wakeboarden zo snel mogelijk onder de knie te krijgen. Door een intensieve begeleiding en een aangepaste snelheid van de baan ga je letterlijk met sprongen vooruit! 
Onze Alta Twin (kleine skibaan) biedt de unieke mogelijkheid om de snelheid zo aan te passen dat iedereen met een zwemdiploma kan leren wakeboarden. Na het volgen van een clinic ben je nog beter voorbereid op de grote baan. Een clinic is ook geschikt voor het verbeteren van je start en boardcontrole, en het oefenen van (air)tricks. Je kunt bij ons ook met meerdere personen tegelijk een clinic volgen, wij adviseren niet meer dan 4 personen per uur. De effectieve lestijd is 15 tot 20 minuten per persoon. De prijs voor een clinic is voor volwassen vanaf €32,50 p.p. inclusief gebruik van het benodigde materiaal.

Mogelijkheden Cablepark View